fbpx
Epilare-definitiva-laser

Unde acustice BTL X-Wave

 • X-Wave Coapse Interior/ședință:

  120 Lei
  Aparatul X-WAVE reprezintă o soluție extrem de eficientă pentru remodelarea și reîntinerirea pielii.
 • X-Wave Coapse/ședință:

  240 Lei
  Acesta folosește o tehnologie nouă cu efecte imediate și rezultate vizibile.
 • X-Wave Abdomen/ședință:

  180 Lei
  X-WAVE folosește terapia cu unde de șoc acustice care este eficientă pentru tratarea celulitei (gradul I,II, III), tratarea țesutui conjunctiv, rejuvenarea pielii și creșterea elasticității acesteia, stimulând în același timp sistemul limfatic.
 • X-Wave Brațe/ședință:

  120 Lei
  Acest aparat are o aplicare NEDUREROASĂ și nu necesită un regim special.
 • X-Wave Coapse + Fese/ședință:

  360 Lei

Drenaj limfatic BTL Lymphastim

 • Drenaj limfatic BTL Lymphastim/ședință:

  140 Lei
  BTL Lymphastim regenerează corpul șî îmbunătățește elasticitatea pielii. Îmbunățește fuxul limfatic și sanguin.
 • Abonament 6 ședințe drenaj limfatic BTL Lymphastim:

  700 Lei
  Cu aplicație în domeniul medical, dar și al esteticii, testat din punct de vedere medical, BTL Lymphastim, datorită principiului de funcționare, respectiv presoterapia, este cea mai sigură și rapidă cură de detoxifiere, întrucât stimulează fluxul limfatic, eliminând reziduurile metabolice și îmbunătățind sistemul imunitar și amelior edemul, neuropatia și sindromul picioarelor grele. Benefciul major al echipamentului de drenaj limfatic BTL Lymphastim este accelerarea efectelor tratamentelor realizate cu BTL X-Wave odata cu detoxifierea organismului.

ANTICELULITĂ

 Celulita, țesutul fibrozat sau coaja de portocală, este unul dintre discomfortul major al unei femei atunci când vine vorba de expunerea picioarelor sau abdomenului, motiv pentru care au apărut diverse soluții și tratamente pentru estomparea sau chiar eliminarea acestuia.

Ce este celulita?

 Celulita este o problemă dermatologică, cu precădere estetică și care se regăsește la o mare parte dintre femeile cu vârsta de peste 20 de ani, conform studiilor realizate recent.

Celulita este definită ca fiind starea fiziologică manifestată prin depunerile neuniforme de țesut adipos, sub piele, care conduc la aspectul de coajă de portocală. Acesta este considerat un proces degenerativ al celulelor subcutanate datorită reținerii de lichid la nivelul acestora, practic, retenția de apă și toxine.

Celulita comună, afectează, cu precădere anumite zone ale corpului, precum:

-          Coapsele (zona interioară și exterioară)

-          Fesele

-          Șoldurile (așa-zisele aripioare)

-          Abdomenul

-          Brațele

De ce apare celulita?

 La momentul actual, nu există o cauză exactă a apariției celulitei, însă specialiștii în domeniu consideră că problema poate veni de la anumite dezechilibre sau modificări la nivel hormonal sau chiar genetic. De asemenea, tot specialiștii în estetică și dermatologie, susțin faptul că apariția celulitei poate fi generată de faptul că în perioada postadolescentină a unei femei, organismul are tendința de a realiza depuneri de țesut adipos, pentru a avea rezerve calorice și de energie pentru o perioadă următoare cum este sarcina.

Cum tratam celulita?

 Soluțiile pentru tratarea celulitei sunt diverse, pornind de la masajul anticelulitic, până la procedurile de remodelare corporală sau chiar schimbarea dietei și adoparea unui stil de viață sănătos și activ.

Soluția propusă de specialiștii Concept TREI este combinarea celor enumerate mai sus printr-un program personalizat nevoilor fiecărei persoane.

Astfel, alături de o dietă echilibrată și mișcarea zilnică, soluția pentru eliminare celulitei este tratarea zonei afectate cu ajutorul undelor acustice (BTL X-Wave) și eliminarea retenției de apă și toxine cu ajutorul drenajului limfatic BTL Lymphastim.

 

FORMULAR DE PROGRAMARI

Veti fi contactat(a) pentru a confirma data si ora selectata.

TOP
Call Now Button