fbpx
Frizerie iasi
 • Serviciu Complet Tuns:

  60 Lei
 • Spălat:

  10 Lei
 • Tuns copii:

  50 Lei
 • Tuns barbă:

  20 Lei
 • Contur:

  15 Lei
 • Stilizat/Aranjat:

  15 Lei

FRIZERIE ÎN IAȘI

Deși aparent e simplu, rutina de îngrijire a părului bărbaților nu poate fi tratată cu superficialitate, iar asta pentru că variantele nefiind la fel de vaste ca în cazul femeilor, bărbații țin și el la fel de mult la imaginea lor.

Pornind de la servicii de tuns, realizate prin tehnici simple sau complexe, la aplicarea unor fiole sub tip de tratament și până la îngrijirea bărbii pe lungimi sau doar la nivelul conturului, fiecare serviciu și-a găsit locul potrivit în locațiile Concept TREI.

Unul dintre cele mai importante lucruri atunci când vine vorba de tunsoarea unui bărbat este fizionomia acestuia și bineînțeles, obișnuința, mai ales că circulă vorba că un bărbat își alege frizerul pe o perioadă mai lungă de timp. Specialiștii noștri au o atenție sporită și o grijă aparte ca momentul în care te ridici de pe scaunul de barber imaginea ta să fie exact ceea ce îți dorești, indiferent că dorești un look modern sau standard.

Și dacă până în acest moment nu te-am convins cu descrierea serviciilor noastre din departamentul de barber, atunci a venit momentul să își spunem că la Concept TREI nu vii doar să te tunzi, ci să primești o experiență completă, complexă, masculină și departe de orice prezență feminină, pentru că ai un loc special dedicat ție și imaginii tale.

FORMULAR DE PROGRAMARI

Veti fi contactat(a) pentru a confirma data si ora selectata.

TOP
Call Now Button