fbpx
Reducerea-porilor

HydraFacial

 • Ședință tratament de curățare ten HydraFacial:

  450 Lei
  De ce sa alegi HydraFacial? Își respectă promisiunea: tratamentul oferă rezultate instant, fără a leza țesuturile. Pielea va arăta din ce în ce mai bine: Efectul tratamentului se menține pe mai multe zile, iar pe măsura ce îl repetați, rezultatele vor fi și mai impresionante. Rezultate vizibile, fără efecte secundare: La finalul ședinței, veți observa reducerea punctelor negre și a porilor dilatați, precum și o piele mai fină la atingere. Tratamentul este unic pentru fiecare pacient: Tratamentul se programează în funcție de nevoile fiecărui tip de ten.

Mezoterapie Virtuală

 • Ședință mezoterapie virtuală:

  270 Lei
  Mezoterapia virtuală facială este unul din cele mai revoluționare tratamente, fiind totodată un tratament total non-invaziv. Mezoterapia facială este o soluție pentru a obține efecte rapide și de durată în: reducerea ridurilor și eliminarea linilor fine, rejuvenare facială, redarea tonusului unui ten lipsit de strălucire și vitalitate. Datorită cocktail-ului de substanțe hrănitoare în funcție de tipul de ten, rezultatele apar încă de la prima ședință.

Radio Frecvență

 • Ședință radio frecvență(cu fiolă inclusă):

  250 Lei
  Principiul după care funcționează sunt undele electromagnetice care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, transformând energia în căldură, fără a leza țesuturile. Energia duce la scurtarea și întinderea fibrelor de colagen și stimulează producția acestuia și a elastinei, efectul fiind de tonifiere și întinerire a pielii, dând un aspect sănătos și strălucitor pe termen lung.

REDUCEREA PORILOR

Cu toții ne dorim un ten fără imperfecțiuni însă realizatea este că majoritatea persoanlor au avut cel puțin un episod acneic în perioada pubertății care a lăsat de cele mai multe ori urme la nivelul tenului.

Una dintre problemele cele mai des întâlnite este la nivelul tenului sunt porii dilatați, iar acest lucru impiedică persoanele să aibă un ten curat și perfect.

Cum se identifică tenul cu pori dilatați?

Momentul în care putem constata că tenul are acestă problemă poate fi de natură estetică, atunci când se observă la nivelul pielii tenului mici gropițe foarte dese sau atunci când pot apărea probleme de natura punctelor negre sau acneea.

De cele mai multe ori se pot observa următoarele semne:

 • Aspectului tenului ușor îmbătrânit, pielea feței are aspect de coajă de portocală;
 • Ten cu exces de sebuum, pielea este preponderent uleioasă și strălucește în zona T (nas, pomeți, barbă)
 • Apar punctele negre, datorate porilor dilatați și a excesului de sebuum, pielea este încărcată cu impurități, ceea ce conduce la apariția acestora;
 • Apariția acneei este un alt semn al faptului că porii sunt dilatați.

De ce apar porii dilați?

Pentru a identifica un tratament potrivit pentru tenul cu porii dilatați, ar trebui în prima fază să înțelegem care sunt cauzele care au dus la apariția acestora, printre care se pot enumera:

 • Tipul de ten, cu precădere tenul gras ce are un exces de sebuum. Aceștia sunt mai vizibili în zona T, respectiv în zona nasului, a frunții și a bărbiei;
 • Rutina greșită sau inexistentă a tenului – în acestea categorie este inclusă utilizarea produselor care stimulează producția de sebuum și care conduce către dilatarea porilor, dar și utilizarea excesivă a exfolianților agresivi;
 • Cauze hormonale – aici pot fi incluse modificările hormonale, precum cele din timpul pubertății sau ale menopauzei
 • Excesul de machiaj și demachierea incorentă – faptul că eliminarea machiajului nu se realizează corespunzător conduce la blocarea porilor și inevitabil mărirea lor;
 • Îmbătrânirea pielii – fie ea cauzată de expunerea îndelungată la razele ultraviolete fără protecție, fie îmbătrânirea datorată înaintării în vârstă, toate conduc la inhibarea procesului de producție a colagenului și mărirea porilor pielii;
 • Viciile – alcoolul și fumatul au un efect major când vine vorba de calitatea pielii;

Cum poate fi tratat un ten cu pori dilatați?

Concept TREI pune la dispoziția ta mai multe tipuri de tratamente pentru tenul cu pori dilatați, precum:

 • Hidrodermabraziunea sau Hydrafacial – este atât un tratament de curățarea în profunzime a tenului cât și de reducere a acestora atunci când se apelează la o cură de tratamente personalizate fiecărui tip de ten
 • Microneedling-ul – este un tratament revoluționar și o metoda excelentă pentru a obține o piele netedă, în urma exfolierii, precum și stimularea producției de colagen și elastină.
 • BB Glow - BB Glow by Dermedics este un tratament facial realizat cu ajutorul Mesopen-ului, pentru uniformizarea nuanței tenului. Datorită principiului de funcționare a Microneedling-ului, a cocktail-ul de substanțe hrănitoare din cadrul tratamentului, BB Glow are următoarele beneficii: Tratează petele hiperpigmentare (pete cauzate de fotoîmbătrânire, de soare, sarcină sau pistrui), Tratează porii dilatați, Oferă luminozitate tenului, Uniformizează nuanță tenului.
 • Mezoterapia virtuală – acest tip de tratament se realizează cu ajutorul unui sistem de infuzare a unui cocktail de vitamine și substanțe hrănitoare care are ca scop stimularea producției de colagen și elastină și închiderea porilor dilatați.
 • Radiofrecvența – în cadrul acestui tratament pielea își recapătă din proprietățile sale anterioare și stimulează închiderea porilor, precum și reîntinerirea țesutului.

FORMULAR DE PROGRAMARI

Veti fi contactat(a) pentru a confirma data si ora selectata.

TOP
Call Now Button