fbpx
Ochi si buze

Oxigen Hiperbaric

 • Ședință non-invazivă Oxigen Hiperbaric:

  330 Lei
  Revoluționar și total non-invaziv, oxigenul hiperbaric este destinat tratării ridurilor, fiind de departe o alternativă la tratamentele invazive cu Botox sau Acid Hialuronic. Care sunt rezultatele? Elimină ridurile, având un efect de lifting facial Redefinește conturul feței Regenerează straturile dermei Elimină acneea Redă luminozitate și elasticitate tenului Reduce petele pigmentare ale pielii Elimină cearcănele. Rezultatele sunt imediate și de lungă durată!

Mezoterapie Virtuală

 • Ședință mezoterapie virtuală:

  270 Lei
  Mezoterapia virtuală facială este unul din cele mai revoluționare tratamente, fiind totodată un tratament total non-invaziv. Mezoterapia facială este o soluție pentru a obține efecte rapide și de durată în: reducerea ridurilor și eliminarea linilor fine, rejuvenare facială, redarea tonusului unui ten lipsit de stralucire și vitalitate. Datorită cocktail-ului de substanțe hrănitoare în funcție de tipul de ten, rezultatele apar încă de la prima ședință.

Radio Frecvență

 • Ședință radio frecvență(cu fiolă inclusă):

  250 Lei
  Principiul după care funcționează sunt undele electromagnetice care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, transformând energia în căldură, fără a leza țesuturile. Energia duce la scurtarea și întinderea fibrelor de colagen și stimulează producția acestuia și a elastinei, efectul fiind de tonifiere și întinerire a pielii, dând un aspect sănătos și strălucitor pe termen lung.

TRATAMENTE OCHI ȘI BUZE CONCEPT TREI IAȘI

Există o multitudine de tratamente faciale destinate tenului, însă prea puține dintre acestea spot fi aplicate și la nivelul ochilor sau al buzelor, întrucât aceste zone sunt mult mai sensibile și este nevoie de o atenție sporită atunci când vine vorba de ele.

Însă, la fel ca pe orice zonă, pielea are nevoie de hidratare, revigorare și lifting chiar și în zona buzelor și a ochilor, iar Concept TREI are soluția perfectă pentru aceasta.

Tratamente specifice pentru ochi și buze

Perk Ochi by Hydrafacial - exfolierea delicată cu ajutorul vacuumului și a unui tips special conceput, urmată de aplicarea unui produs profesional de îngrijire dintr-o doză personală, activată cu ajutorul unei role. Tratamentul special pentru ochi de la Perk “trezește” zona delicată din jurul ochilor cu energizantul extract de ceai verde și acid citric, agenți naturali de strălucire a pielii.

Perk Buze by Hydrafacial- Tratamentul de buze Perk conține ingrediente active precum extractul din ulei de mentă și bujori care au un efect ușor de umplere și catifelare a zonei.

Tratamente faciale în care sunt incluse și zonele ochi și buze

 • Oxigenul Hiperbaric – destinat oricărui tip de ten și realizat în funcție de particularitățile acestuia
 • Intraceuticals – tehnologie inovativă anti-aging realizată pe baza oxigenului hiperbaric și infuzie de fiole hrănitoare
 • Mezoterapia virtuală – redă femitatea pielii prin tehnologia utilizată și infuzia de subtanțe active și hrănitoare la nivelul pielii
 • Radiofrecvența facială Dermedics - stimulează producția de colagen și elastină și are efectul de lifting și hidratare

FORMULAR DE PROGRAMARI

Veti fi contactat(a) pentru a confirma data si ora selectata.

TOP
Call Now Button