fbpx
Curatare ten iasi

Peeling Cavitațional

 • Ședință peeling cavitațional:

  270 Lei
  Peeling-ul cu ultrasunete sau peeling cavitațional, este o procedură non-invazivă și non-abrazivă de exfoliere a pielii. Ultrasunetele au rolul de a steriliza, exfolia și purifica tenul, îndepartând excesul de sebuum în timp ce ridică și îndepărtează celulele moarte ale pielii. Tratamentul este indicat pentru curățarea tenului la nivelul epidermei, precum și a petelor hiperpigmentare, a punctelor negre și a coșurilor, într-un mod nedureros.

HydraFacial

 • Ședință tratament de curățare ten HydraFacial:

  450 Lei
  De ce sa alegi HydraFacial? Își respectă promisiunea: tratamentul oferă rezultate instant, fără a leza țesuturile. Pielea va arăta din ce în ce mai bine: Efectul tratamentului se menține pe mai multe zile, iar pe măsura ce îl repetați, rezultatele vor fi și mai impresionante. Rezultate vizibile, fără efecte secundare: La finalul ședinței, veți observa reducerea punctelor negre și a porilor dilatați, precum și o piele mai fină la atingere. Tratamentul este unic pentru fiecare pacient: Tratamentul se programează în funcție de nevoile fiecărui tip de ten.

CURĂȚARE TEN

Când vine vorba de curățarea tenului, cel mai important aspect este să îți stabilești o rutină potrivită tipului tău de ten și pe care să o urmezi întocmai pentru ca tenul tău să strălucească. Sunt diferite metode de curățare a tenului însă acestea trebuie alese și adaptate particularităților tenului tău.

De ce tenul are nevoie de curățare?

Datorită activității tale zilnice și a mediul înconjurător, mai ales cel cu un nivel înalt de poluare din marile orașe, tenul are de suferit, mai ales pentru că el este cel mai expus la factorii externi. Cu siguranță există și factori interni, precum secreția de sebuum de la nivelul zonei T sau factori hormonali, însă orice persoană, indiferent de tipul de ten și de aceșit factori interni, trebuie să apeleze la tratamente de curățare pentru a-l proteja cât mai bine.

Tenul, este considerat cartea de vizită a unei femei, motiv pentru care acesta trebuie să beneficieze de o atenție sporită.

Pentru un ten normal, fără probleme dermatologice, un tratament de curățare trebuie realizat aproximativ o dată la 3 saptămâni, iar acesta are rolul de a elimina impuritățile și stratul de celule moarte de la nivelul acestuia, mai ales în cazul în care persoana obișnuiește să utilizeze zilnic produse de make-up.

Pentru un ten sensibil, gras sau acneic, tratamentul de curățare trebuie ales și realizat în funcție de particularitățile acestuia și a problemei care trebuie tratate.

De ce este nevoie de un tratament de curățare specializat?

Bineînțeles că rutina de curățare a tenului este necesară și acasă, cu ajutorul produselor de îngrijire, însă acest ritual zilnic, nu acționează în profunzimea tenului și nici nu are efectele unui tratament specializat.

Pe lângă curățarea zilnică a tenului, este necesar, ca cel puțin o dată la 3 săptămâni, să se apeleze la un tratament de curățare în profunzime pentru a reda luminozitatea tenului și a-l îndepărta cât mai mult posibil procesul de îmbătrânire și pierdere a elasticității și fermității pielii.

În portofoliul de tratamente faciale destinate curățării în profunzime la Concept TREI se regăsesc:

 • Peelingul cavitațional – sau peeling-ul cu ultrasunete – ce are ca rezultat eliminare comedoanelor, punctelor negre și a excesului de sebuum cu ajutorul unei spatule cu ultrasunete
 • Hydrafacial – tratament facial ce are la bază mini-vacum-ul și hidrodermabraziunea – rezultatul acestui tratament este eliminarea impurităților tenului pornind de la puncte negre, comedoane și ajungând până la hidratarea tenului.

 

FORMULAR DE PROGRAMARI

Veti fi contactat(a) pentru a confirma data si ora selectata.

TOP
Call Now Button