fbpx
Vergeturi

Radio Frecvență

 • Ședință radio frecvență(cu fiolă inclusă):

  250 Lei
  Principiul după care funcționează sunt undele electromagnetice care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, transformând energia în căldură, fără a leza țesuturile. Energia duce la scurtarea și întinderea fibrelor de colagen și stimulează producția acestuia și a elastinei, efectul fiind de tonifiere și întinerire a pielii, dând un aspect sănătos și strălucitor pe termen lung.

Mezoterapie Virtuală

 • Ședință mezoterapie virtuală:

  270 Lei
  Mezoterapia virtuală facială este unul din cele mai revoluționare tratamente, fiind totodată un tratament total non-invaziv. Mezoterapia facială este o soluție pentru a obține efecte rapide și de durată în: reducerea ridurilor și eliminarea linilor fine, rejuvenare facială, redarea tonusului unui ten lipsit de stralucire și vitalitate. Datorită cocktail-ului de substanțe hrănitoare în funcție de tipul de ten, rezultatele apar încă de la prima ședință.

VERGETURI

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman, este un țesut puternic, elastic, însă poate fi afectat de o întindere rapidă, iar rezultatul acestor întinderi conduce la apariția vergeturilor. De cele mai multe ori, cauza vergeturilor este sarcina, întrucât acesta este momentul în care pielea suferă cele mai multe modificări, însă ele pot apărea și în cazul creșterii bruște în greutate urmate de o scădere în greutate rapidă.

Ce sunt vergeturile?

Vergeturile au aspectul unor dungi și apar la nivelul abdomenului, sânilor, coapselor și feselor. La început, acestea au un aspect roșiatic, în timp devenind tot mai deschise la culoare, chiar mai deschise decât culoarea pielii. Tratamentele clasice duc la estomparea lor sau reducerea lor din intensitate, însă sunt foate puține tratamente specializate care conduc la eliminarea lor.

Vergeturile nu sunt periculoase sau dureroase, însă principala problemă a persoanelor care doresc eliminarea lor este dată de aspectul pielii cu vergeturi și a faptului că pot fi considerate inestetice.

Tipuri de vergeturi

Vergeturile sunt clasificate după mai multe criterii, iar principalele sunt aspectul și cauza apariției.

După aspect, regăsim:

 • Vergeturi albe – au o culoare apropiată de culoare pielii, puțin sidefate și mai deschise. Sunt considerate vergeturi mature și există de mai mult timp pe piele
 • Vergeturi roșii – au o culoarea roz, roșie sau aproape violet și sunt recent apărute și cel mai ușor de tratat.

După cauza apariției, regăsim:

 • Vergeturi apărute în timpul sarcinii – apar cu precădere în zona abdomenului
 • Vergeturi apărute în timpul pubertății
 • Vergeturi de culoare neagră – care apar la persoanele cu pielea închisă la culoare
 • Vergeturi violet sau albastre – apar cu precădere la persoanele cu nuanța închisă a pielii
 • Vergeturi cauzate de tratamentul prelungit pe bază de corticosteroizi

Cum se tratează vergeturile?

Există diferite tratamente pentru vergeturi, însă este importantă să înțelegem stadiul în care se află vergeturile pentru a alege tratamentul potrivit.

Se poate merge pe tratament de prevenție, utilizând creme și uleiuri pe bază de retinoizi, principală fiind și hidratarea în acestă etapă.

Odată cu apariția vergeturilor, momentul în care sunt vizibile, este important să apelăm la un tratament personalizat și să începem tratamentul cât mai repede (vergeturile proaspete sunt cel mai ușor de tratat).

La nivelul tratamentelor specializate, există tratamente bazate pe radiofrecvență, laser sau chiar terapia cu ace (una dintre cele mai noi și cu rezultate cele mai bune).

În paleta de tratamente Concept TREI, pentru eliminarea vergeturilor se regăsesc următoarele:

 • Radiofrecvența Dermedics – stimulează producția de colagen și elastină și ajută la estomparea vergeturilor
 • Mezoterapia virtuală – infuzia de substanțe active și hrănitoare ce au ca scop redarea elasticității și fermității pielii

Mezoterapia fracționată (Microneedling) – tratează țintit vergeturile prin forțarea procesului de regenerare celulară și implicit a înnoirii țesului.

FORMULAR DE PROGRAMARI

Veti fi contactat(a) pentru a confirma data si ora selectata.

TOP
Call Now Button