fbpx
Tonifiere

Unde acustice BTL X-Wave

 • X-Wave Coapse Interior/ședință:

  120 Lei
  Aparatul X-WAVE reprezintă o soluție extrem de eficientă pentru remodelarea și reîntinerirea pielii.
 • X-Wave Coapse/ședință:

  240 Lei
  Acesta folosește o tehnologie nouă cu efecte imediate și rezultate vizibile.
 • X-Wave Abdomen/ședință:

  180 Lei
  X-WAVE folosește terapia cu unde de șoc acustice care este eficientă pentru tratarea celulitei (gradul I,II, III), tratarea țesutui conjunctiv, rejuvenarea pielii și creșterea elasticității acesteia, stimulând în același timp sistemul limfatic.
 • X-Wave Brațe/ședință:

  120 Lei
  Acest aparat are o aplicare NEDUREROASĂ și nu necesită un regim special.
 • X-Wave Coapse + Fese/ședință:

  360 Lei

Drenaj limfatic BTL Lymphastim

 • Drenaj limfatic BTL Lymphastim/ședință:

  140 Lei
  BTL Lymphastim regenerează corpul șî îmbunătățește elasticitatea pielii. Îmbunățește fuxul limfatic și sanguin.
 • Abonament 6 ședințe drenaj limfatic BTL Lymphastim:

  700 Lei
  Cu aplicație în domeniul medical, dar și al esteticii, testat din punct de vedere medical, BTL Lymphastim, datorită principiului de funcționare, respectiv presoterapia, este cea mai sigură și rapidă cură de detoxifiere, întrucât stimulează fluxul limfatic, eliminând reziduurile metabolice și îmbunătățind sistemul imunitar și amelior edemul, neuropatia și sindromul picioarelor grele. Benefciul major al echipamentului de drenaj limfatic BTL Lymphastim este accelerarea efectelor tratamentelor realizate cu BTL X-Wave odata cu detoxifierea organismului.

Radio Frecvență

 • Ședință radio frecvență(cu fiolă inclusă):

  250 Lei
  Principiul după care funcționează sunt undele electromagnetice care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, transformând energia în căldură, fără a leza țesuturile. Energia duce la scurtarea și întinderea fibrelor de colagen și stimulează producția acestuia și a elastinei, efectul fiind de tonifiere și întinerire a pielii, dând un aspect sănătos și strălucitor pe termen lung.

TONIFIERE

În spațiul online și offline circulă foarte multe informații despre tonifiere, în cadrul cărora se prezintă diferite metode prin care să îți tonific corpul. Marea majoritate a informațiilor au, de fapt, caracter publicitar către un program sau o serie de exerciții prin care să ajungi la un corp tonifiat. Mai puțin, însă, este prezentată partea concretă a ceea ce înseamnă în cele din urmă tonifiere.

Ce este tonifierea?

Teoretic, tonifierea reprezintă a avea o masă musculară și un procent procent de grăsime corporală mai mic, astfel încât masa musculară să fie vizibilă. Așadar, cu cât masa musculară este mai mare și stratul de grăsime este mai mic, cu atât corpul este mai tonifiat.

În cele din urmă, a avea un corp tonifiat se referă de fapt la orice activitate care întărește un țesut, în cazul de față este vorba de mușchi.

Cum se obține tonifierea?

De cele mai multe ori, între tonifiere și exercițiile la sală este pus semnul egal, însă acest lucru nu este în totalitate adevărat. Pentru a obține un corp tonifiat există mai multe metode, în care poate fi inclus și efortul fizic realizat în sala de fitness.

Evident, aceste exerciții ar trebui dublate de un stil de viață sănătos, mai ales în ceea ce privește alimentația, dar mai sunt și alte modalități prin care putem grăbi ritmul în care corpul nostru va dobândi aspectul pe care îl dorim.

În principiu, ar fi vorba de tratamentele de remodelare și îngrijire corporală care au ca rezultat eliminarea țesutului adipos în exces sau diminuarea lui până la stadiul în care musculatura devine vizibilă.

Locațiile Concept TREI pun la dispoziție diferite metode de eliminarea a țesutului adipos și care conduc, implicit, la tonifierea corpului, precum:

 • BTL X-Wave – tratament cu unde ascustice care elimină țesutul adipos și remodelează zone precum: coapse, abdomen, brațe, fese și talie.
 • BTL Lymphastim – tratament de drenaj limfatic, cu scopul de a elimina retenția de apă și toxinele din organism
 • Mezoterapia virtuală corporală – redă femitatea pielii prin tehnologia utilizată și infuzia de subtanțe active și hrănitoare la nivelul pielii
 • Radiofrecvența Dermedics – tratament de remodelare corporală ce are ca rezultat topirea grăsimii în exces și remodelarea zonelor dorite.

FORMULAR DE PROGRAMARI

Veti fi contactat(a) pentru a confirma data si ora selectata.

TOP