fbpx
Cicatrici

Mezoterapie Virtuală

 • Ședință mezoterapie virtuală:

  270 Lei
  Mezoterapia virtuală facială este unul din cele mai revoluționare tratamente, fiind totodată un tratament total non-invaziv. Mezoterapia facială este o soluție pentru a obține efecte rapide și de durată în: reducerea ridurilor și eliminarea linilor fine, rejuvenare facială, redarea tonusului unui ten lipsit de stralucire și vitalitate. Datorită cocktail-ului de substanțe hrănitoare în funcție de tipul de ten, rezultatele apar încă de la prima ședință.

Radio Frecvență

 • Ședință radio frecvență(cu fiolă inclusă):

  250 Lei
  Principiul după care funcționează sunt undele electromagnetice care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, transformând energia în căldură, fără a leza țesuturile. Energia duce la scurtarea și întinderea fibrelor de colagen și stimulează producția acestuia și a elastinei, efectul fiind de tonifiere și întinerire a pielii, dând un aspect sănătos și strălucitor pe termen lung.

Cicatrici

Cicatricile apar ca rezultat a procesului de vindecare în urma unui traumatism local, datorat unui proces inflamator generat de acnee, a unei intervenții chirurgicale sau în urma unui accident ori arsură.

Cicatrizarea, ca proces, are la bază mai mulți factori, de natură internă sau externă, de vârsta persoanei, locul leziunii, procedurile aplicate local și modalitatea de îngrijire a leziunii respective.

Cum se formează cicatricile?

În locul unei leziuni la nivelul pielii, organismul sintetizează mai multe fibre de colagen, în scopul reparării traumatismului suferit de țesut. Calitatea noul țesut apărut, sub denumirea de cicatrice, are la bază mai mulți factori precum: zona afectată, factorii genetici de cicatrizare și gravitatea traumatismului.

Care sunt tipurile de cicatrici?

 • Cicatrici hipotrofice – lipsă de țesut în zona respectivă și sunt întâlnite cel mai des în leziunile post acneice. Au aspectul unor adâncituri la nivelul pielii și apar ca urmare a deteriorării colagenului.
 • Cicatrici hipertrofice și cicatrici cheloide – exces de țesut apărut în urma unui proces de vindecare a unei leziuni de natură chirurgicală. Au un nivel mai ridicat decât suprafața pielii, au o culoare mai intensă în locul vindecării rănii.
 • Cicatrici retractile – au aspect de piele strânsă, de obicei apar în urma unei arsuri și pot reduce mobilitatea zonei respective.

Cum pot fi tratate cicatricile?

În funcție de aspectul loc și gradul de cicatrizare, precum și cauza apariției acestora, tratarea cicatricilor se poate realiza prin mai multe metode, pornind de la tratamente clasice (pentru cicatricile puțin vizibile) până la tratamente cu laser sau prin metodă chirurgicală (pentru cicatrici majore).

Locațiile Concept TREI puna la dispoziție mai multe tipuri de tratament pentru cicatrici, precum:

 • Mezoterapia virtuală – pentru cicatrici postacneice, la nivelul tenului.
 • Mezoterapia fracțioantă – pentru cicatrici apărute în urma unor traumatisme precum tăieturi, operația de cezariană etc.
 • Tratament cu radiofrecvență și unde acustice – pentru cicatrici vechi, stimulând producția de colagen și elastină de la nivelul acestora.

FORMULAR DE PROGRAMARI

Veti fi contactat(a) pentru a confirma data si ora selectata.

TOP
Call Now Button