fbpx
Remodelare-corporala

Unde acustice BTL X-Wave

 • X-Wave Coapse Interior/ședință:

  120 Lei
  Aparatul X-WAVE reprezintă o soluție extrem de eficientă pentru remodelarea și reîntinerirea pielii.
 • X-Wave Coapse/ședință:

  240 Lei
  Acesta folosește o tehnologie nouă cu efecte imediate și rezultate vizibile.
 • X-Wave Abdomen/ședință:

  180 Lei
  X-WAVE folosește terapia cu unde de șoc acustice care este eficientă pentru tratarea celulitei (gradul I,II, III), tratarea țesutui conjunctiv, rejuvenarea pielii și creșterea elasticității acesteia, stimulând în același timp sistemul limfatic.
 • X-Wave Brațe/ședință:

  120 Lei
  Acest aparat are o aplicare NEDUREROASĂ și nu necesită un regim special.
 • X-Wave Coapse + Fese/ședință:

  360 Lei

Drenaj limfatic BTL Lymphastim

 • Drenaj limfatic BTL Lymphastim/ședință:

  140 Lei
  BTL Lymphastim regenerează corpul șî îmbunătățește elasticitatea pielii. Îmbunățește fuxul limfatic și sanguin.
 • Abonament 6 ședințe drenaj limfatic BTL Lymphastim:

  700 Lei
  Cu aplicație în domeniul medical, dar și al esteticii, testat din punct de vedere medical, BTL Lymphastim, datorită principiului de funcționare, respectiv presoterapia, este cea mai sigură și rapidă cură de detoxifiere, întrucât stimulează fluxul limfatic, eliminând reziduurile metabolice și îmbunătățind sistemul imunitar și amelior edemul, neuropatia și sindromul picioarelor grele. Benefciul major al echipamentului de drenaj limfatic BTL Lymphastim este accelerarea efectelor tratamentelor realizate cu BTL X-Wave odata cu detoxifierea organismului.

Radio Frecvență

 • Ședință radio frecvență(cu fiolă inclusă):

  250 Lei
  Principiul după care funcționează sunt undele electromagnetice care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, transformând energia în căldură, fără a leza țesuturile. Energia duce la scurtarea și întinderea fibrelor de colagen și stimulează producția acestuia și a elastinei, efectul fiind de tonifiere și întinerire a pielii, dând un aspect sănătos și strălucitor pe termen lung.

REMODELARE CORPORALĂ

Când vorbim despre remodelarea corporală includem mai multe arii care construiesc rezultatul final. Pornind de la eliminarea țesutului adipos din anumite zone, până la eliminarea celulitei sau a țesutului adipos fibrozat din zona coapselor sau a abdomenului, toate acestea conduc către un corp modelat, după dorințele și nevoile tale.

Există suficiente tehnici de remodelare corporală, atât clasice, non-invazive sau chiar invazive la care se poate apela, însă cerința este una cât mai clară – rezultate rapide și fără durere.

În ce constă remodelarea corporală?

Tratamentele de remodelare corporală constau în conturarea unei zone sau mai multor zone, utilizând anumite tehnici și proceduri menite să aducă rezultaele dorite. Practic, indiferent de tehnologia aleasă pentru remodelarea corporală, se elimină țesutul adipos și este diminuată celulita, urmărindu-se tonifierea pielii și a mușchilor.

Procedurile de remodelare corporală sunt dedicate atât femeilor, de orice vărstă, cât și bărbaților, fiind realizate și supravegheate de specialiști bine instruiți.

Cel mai important factor atunci când vien vorba de procedurile de remodelare corporală este faptul că acestea sunt non-invazive și nechirurgicale, având efecte spectaculaose când vine vorba de eliminarea țesutului adipos și a reducerii volumului de grăsime.

Care sunt tratamentele de remodelare corporală?

Specialiștii Concept TREI au la dispoziție o gamă variantă de tratamente de remodelare corporală, acestea putând fi personalizate și combinate în funcție de nevoiele și dorințele fiecărui client, după cum urmează:

 • Tratament de remodelare cu unde acustice – acest tratament este destinat persoanelor care doresc să elimine țesutul adipos fibrozat, sau celulita, și în același timp să remodeleze zonele tratate. Tehnologia utilizată este BTL X-Wave, ce utilizează forța undelor acustice, eliminând și fragmentând benzile fibroase ce cauzează efectul de coajă de portocală. Senzația resimțită la nivelul pielii în timpul tratamentului este a unui masaj de relaxare.
 • Presoterapia sau Drenajul limfatic – acest tratament are ca scop eliminarea retenției de apă și a toxinelor din organism care favorizează remodelarea și reconturarea zonelor corpului. Tehnologia utilizată este BTL Lymphastim, un echipament de drenaj linfatic care are scopul de a realiza un masaj relaxant, concomitent cu apăsarea punctelor de drenaj ce conduc surplusul de apă și toxinele în limfă, ducând la eliminarea acestora.
 • Radiofrecvența corporală – acest tratament constă în tratarea zonelor ce se doresc a fi remodelate prin efect de încălzire favorizând eliminarea țesutului adipos și stimulând producția de colagen și elastină. Tehnologia utilizată este Radiofrecvența Dermedics ce are efect stimulator îmbunătățește circulația sanguină și elimină țesutul adipos.

FORMULAR DE PROGRAMARI

Veti fi contactat(a) pentru a confirma data si ora selectata.

TOP