fbpx
Ten-sensibil

Oxigen Hiperbaric

 • Ședință non-invazivă Oxigen Hiperbaric:

  330 Lei
  Revoluționar și total non-invaziv, oxigenul hiperbaric este destinat tratării ridurilor, fiind de departe o alternativă la tratamentele invazive cu Botox sau Acid Hialuronic. Care sunt rezultatele? Elimină ridurile, având un efect de lifting facial Redefinește conturul feței Regenerează straturile dermei Elimină acneea Redă luminozitate și elasticitate tenului Reduce petele pigmentare ale pielii Elimină cearcănele. Rezultatele sunt imediate și de lungă durată!

Intraceuticals

 • Intraceuticals rejuvenate:

  450 Lei
  Intraceuticals a revoluționat domeniul tratamentelor anti-aging, reprezentând o barieră împotriva îmbătrânirii tenului.
 • Course pack rejuvenate:

  3500 Lei
  Cu ajutorul aparatului Intraceuticals este produs oxigen hiperbaric de înaltă puritate care introduce în straturile profunde ale pielii ingredienți activi precum: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanți (aloe vera și ceai verde).
 • Boosters(Vit. A, Vit. C+3, Antioxidanți, Colagen):

  100 Lei
  Odată introduse în derm, aceste substanțe acționează din interior către exterior și tratează diverse problemele ale tenului, precum: riduri superficiale și profunde, piele îmbătrânită prematur, acnee, pete pigmentare, cearcăne, lipsa de elasticitate și de volum.
 • Filoă Atoxelene:

  280 Lei

HydraFacial

 • Ședință tratament de curățare ten HydraFacial:

  450 Lei
  De ce sa alegi HydraFacial? Își respectă promisiunea: tratamentul oferă rezultate instant, fără a leza țesuturile. Pielea va arăta din ce în ce mai bine: Efectul tratamentului se menține pe mai multe zile, iar pe măsura ce îl repetați, rezultatele vor fi și mai impresionante. Rezultate vizibile, fără efecte secundare: La finalul ședinței, veți observa reducerea punctelor negre și a porilor dilatați, precum și o piele mai fină la atingere. Tratamentul este unic pentru fiecare pacient: Tratamentul se programează în funcție de nevoile fiecărui tip de ten.

Mezoterapie Virtuală

 • Ședință mezoterapie virtuală:

  270 Lei
  Mezoterapia virtuală facială este unul din cele mai revoluționare tratamente, fiind totodată un tratament total non-invaziv. Mezoterapia facială este o soluție pentru a obține efecte rapide și de durată în: reducerea ridurilor și eliminarea linilor fine, rejuvenare facială, redarea tonusului unui ten lipsit de stralucire și vitalitate. Datorită cocktail-ului de substanțe hrănitoare în funcție de tipul de ten, rezultatele apar încă de la prima ședință.

TEN SENSIBIL

Tenul sensibil nu este o problemă medicală în sine, însă este o problemă pentru deținătoarele acestui tip de ten întrucât acesta se caracterizează printr-o piele predispusă la inflamații și reacșii adverse. Astfel, persoanele cu piele sensibilă au de multe ori rețineri atunci când vine vorba de apelarea la tratamente de înfrumusețare în care sunt incluse substanțe ce consideră că ar putea genera o inflamație.

Care sunt cauzele apariției tenului sensibil?

Cauza tenului sensibil este hipersensibilitatea terminațiilor nervoase din piele care transmit semnale alarmă către orice stimul inofensiv. Astfel, pielea reacționează ca o barieră la acești stimuli și apar așa numitele reacții ale pielii. De cele mai multe ori, aceste reacții sunt vizibile atunci când piela intră în contact ci substanțele iritante din mediul înconjurător: detergenți puternici, ingrediente cosmetice agresive etc.

Cum recunoaștem un ten sensibil?

Printre semnalele că pielea ta are o sensibilitate mai mare se pot număra:

 • După spălare apare senzația de piele strânsă
 • Apariția unor pete roșii pe parcursul anului
 • Apariția inflațiilor după utlizarea anumitor produse cosmetice
 • Apariția mâncărimilor în zona de contact cu sobstanțe chimice
 • Expunerea la soare nu cauzează bronz și roșeață

În ceea ce privește diversitatea tratamentelor destinate tenului sensibil la Concept TREI, te așteptăm cu:

 • Tratamentul cu oxigen hiperbaric - Tratamentul cu oxigen hiperbaric este noninvaziv şi nedureros, în comparaţie cu alte proceduri destinate tratării ridurilor, cum ar fi injecţiile cu botox sau cu acid hialuronic.
 • Tratamentul Intraceuticals - Tratamentul Intraceuticals Rejuvenate exploatează trei elemente pentru a atinge rezultate imediate și semnificative: oxigenul sub presiune ușoară, serul unic rejuvenate care conţine Acid Hialuronic uşor şi o combinaţie puternică de vitamine( A, B, C, E) şi antioxidanţi (aloe vera, ceai verde) și produsele de suport pentru acasă.
 • Tratamentul Hydrafacial - este singura tehnologie care combină simultan prin hidrodermabraziune curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția, fiind un tratament complet pentru orice tip de ten.
 • Mezoterapia virtuală - Acest tratament se realizează cu ajutorul unei unde electrice pulsate și modulate, acționând ca o “seringă virtuală”. Astfel, porii pielii se dilată și fac loc ingredienteleor concentrate să lucreze, ajungand direct la receptorii celulari.

FORMULAR DE PROGRAMARI

Veti fi contactat(a) pentru a confirma data si ora selectata.

TOP
Call Now Button