fbpx
Manichiura iasi

Manichiură SPA

 • Manichiură SPA (oja clasică):

  130 Lei
 • Manichiură SPA (oja semi):

  160 Lei

MANICHIURĂ SPA

Poate suna puțin bizar, sau neașteptat, ca o manichiură să aibe nevoie de o îngrijire mai complexă decât cea prezentată până acum, însă sunt momente când chiar și mâinile au nevoie de un răsfăț complet.

O manichiură SPA, are o durată de realizare mai mare decât cea clasică cu aproximatic jumătate de oră, astfel ai 30 de minute de răsfăț în plus pentru tine. În cadrul acestei manichiuri specialistul, pe baza nevoilor și dorințelor tale alege tratamentul potrivit pentru tine. Variantele de manichiură SPA pot include: exfolierea, revitalizarea, hidratarea sau protecția pielii tale și a unghiilor.

Etapele unei manichiuri SPA sunt:

 • Curățarea – eliminarea ojei anterioare și a reziduurilor lăsate de aceasta
 • Exfolierea – în cadrul acestei etape se utilizează o mască exfoliantă pentru pielea ta
 • Hidratarea/Revitalizarea – în cadrul acestei etape se utilizează produse destinate hidratării pielii, incluzând vitamine precum C, E și K.De asemenea, aceasta este și etapa în care sunt recomandate împachetările la cald sau la rece, în funcție de nevoi, utilizând mănuși speciale pentru acest tip de proceduri.
 • Masaj – ulterior etapei de hidratare, și bineînțeles eliminarea mănușilor utilizate se realizează un masaj relaxant pentru mâini utilizând surplusul de produs din urma hidratării.
 • Manichiura propriu-zisă – toate etapele anterioare se finalizează prin aplicarea oje și a produselor menite să crească rezistența acesteia, aplicarea uleiului de cuticule și a cremei, iar rezultatul este o manichiură impecabilă și o pielea fină și hidratată.

FORMULAR DE PROGRAMARI

Veti fi contactat(a) pentru a confirma data si ora selectata.

TOP
Call Now Button