fbpx
Hidratare-ten

Mezoterapie Virtuală

 • Ședință mezoterapie virtuală:

  270 Lei
  Mezoterapia virtuală facială este unul din cele mai revoluționare tratamente, fiind totodată un tratament total non-invaziv. Mezoterapia facială este o soluție pentru a obține efecte rapide și de durată în: reducerea ridurilor și eliminarea linilor fine, rejuvenare facială, redarea tonusului unui ten lipsit de strălucire și vitalitate. Datorită cocktail-ului de substanțe hrănitoare în funcție de tipul de ten, rezultatele apar încă de la prima ședință.

HIDRATARE TEN

Un pas important în prevenirea apariției problemelor tenului, indiferent de vârstă, este hidratarea acestuia. Oricât de multă apă consumăm, acesta nu are puterea de a conduce către ten cantitatea de oxigen de care are nevoie pentru a se păstra mereu tânăr, motiv pentru care este foarte important ca în rutina zilnică de înfrumusețare a unei femei să se regăsească și un pas de hidratare.

Chiar și un ten tânăr, al unei persoane de 18-20 de ani, are nevoie de hidratare, iar motivul principal este acela că pielea are nevoie să respire, exact ca organismul nostru, iar acoperirea porilor cu produse de make-up pe termen îndelungat, expunerea la soare și la un nivel de poluare ridicat nu face decât să îi inhibe tenului această proprietate, iar curând acest lucru conduce la împiedicare producției de colagen și elastină, și apoi la îmbătrânirea tenului.

De ce nu este suficientă aplicarea unui ser de hidratare sau a unei creme de hidratare acasă?

Aplicarea produselor de hidratare, zilnic, este necesară, dar nu și suficientă pentru tenul tău. Motivul este acelă că produsele de hidratare nu reușesc să pătrundă în profunzimea dermei și să aibă un efect de lungă durată. Studiile arată că doar 5% din cantitatea de cremă aplicată pe ten ajunge să fie absorbită de țesut, în timp ce restul rămâne doar la suprafața acestuia.

Practic, este necesară apelarea la un tratament facial specializat de hidratare pentru a împinge către piele o cantitate mai mare de oxigen și ingrediente active și hrănitoare la nivelul pielii, pentru ca hidratarea tenului să fie vizibilă și de lungă durată.

Care sunt avantajele unui tratament specializat de hidratare?

Pe lângă avantajul major prezentat mai sus, acela de a conduce spre profunzimea pielii o cantitate necesară pielii pentru a fi hidratată, avantajele sunt diverse printre care:

 • Efectul de lifting
 • Prevenirea foto-îmbătrânirii
 • Stimularea producției de colagen și elastină
 • Redarea strălucirii tenului
 • Protejarea tenului de factorii externi
 • Tratarea anumitor probleme ale tenului
 • Avantaj estetic (make-up-ul se așează vizibil mai bine pe un ten hidratat)

În ceea ce privește diversitatea tratamentelor de hidratare la Concept TREI, te așteptăm cu:

 • Tratamentul cu oxigen hiperbaric
 • Tratamentul Intraceuticals
 • Tratamentul Hydrafacial
 • Mezoterapia virtuală

FORMULAR DE PROGRAMARI

Veti fi contactat(a) pentru a confirma data si ora selectata.

TOP
Call Now Button