fbpx
Detoxifiere

Drenaj limfatic BTL Lymphastim

  • Drenaj limfatic BTL Lymphastim/ședință:

    140 Lei
    BTL Lymphastim regenerează corpul șî îmbunătățește elasticitatea pielii. Îmbunățește fuxul limfatic și sanguin.
  • Abonament 6 ședințe drenaj limfatic BTL Lymphastim:

    700 Lei
    Cu aplicație în domeniul medical, dar și al esteticii, testat din punct de vedere medical, BTL Lymphastim, datorită principiului de funcționare, respectiv presoterapia, este cea mai sigură și rapidă cură de detoxifiere, întrucât stimulează fluxul limfatic, eliminând reziduurile metabolice și îmbunătățind sistemul imunitar și amelior edemul, neuropatia și sindromul picioarelor grele. Benefciul major al echipamentului de drenaj limfatic BTL Lymphastim este accelerarea efectelor tratamentelor realizate cu BTL X-Wave odata cu detoxifierea organismului.

DETOXIFIERE

Detoxifierea este un termen foarte la modă în zilele noastre, însă puține persoane înțeleg de fapt ce înseamnă acest proces.

În cele mai multe dintre cazuri, persoanele consideră că prin detoxifiere se înțelege un plan alimentar menit să readucă organismul la o stare de sănătate mai bună, după o perioadă de excese. Eliminarea toxinelor, așadar detoxifierea, pornește de la înțelegerea termenului de toxine. Acestea sunt substanțe care contribuie la deteriorarea sănătății organismului uman, ele putând fi luate din alimente, apă și mediul înconjurător.

În mod normal, un organism poate face față singur toxinelor acumulate, însă faptul că avem un stil de viață dezorganizat și faptul că suntem înconjurați de lucruri nesănătoase, complică acest proces natural. Organele implicate în detoxifierea organismului sunt rinichii, ficatul și intenstinele, așa că orice lucru care afectează aceste organe, îngreunează și procesul natural de detoxifiere, astfel apare retenția de apă, sindromul picioarelor grele și cel mai adesea în cazul femeilor acumularea de țesut adipos fibrozat, respectiv celulita.

Ce trebuie să știm despre o cură de detoxifiere?

O cură de detoxifiere ar trebui în principal să fie realizată sub supravegherea unui specialist, respectiv un nutriționist care să aibă toate detaliile despre starea noastră de sănătate și care să ne poate urmări evoluția în cazul acestei cure. Principiul după se ghidează majoritatea curelor de detox este acela de a-i acorda corpului timp să își revină, să ia o pauză, însă acest lucru nu înseamnă să se renunțe la mâncare, ci mai degrabă să existe o disciplină când vine vorba de mese și stil de viață.

Detoxifierea și drenajul limfatic

Am stabilit anterior care sunt organele care sunt responsabile de eliminarea toxinelor și care este una dintre soluțiile la care se poate apela. Însă, ce faci atunci când programul nu îți permite să ai tot timpul mesele regulate și ca la carte și nici nu poți avea un program bine stabilit la sală?

Există metode care să grăbească procesul de eliinare a toxinelor și a retenției de apă, fără a dăuna organismului tău. Una dintre aceste metode este drenajul limfatic, pe care ți-l pun la dispoziție și locațiile Concept TREI.

Limfa este un lichid care circulă prin sistemul limfatic, iar rolul ei este de a curăța organismul de tot ceea ce este nociv. Prin presoterapie, drenaj limfatic cu BTL Lymphastim, se realiză atât o slăbire asistată cât și eliminarea retenției de apă, eliminare toxinelor, a celulitei și ameliorarea circulației la nivelul membrelor.

Masajul realizat de costumul BTL Lymphastim atinge toate punctele de drenaj limfatic, astfel pe lângă detoxifierea organismului, acesta se va și remodela în zonele în care apare surplusul.

FORMULAR DE PROGRAMARI

Veti fi contactat(a) pentru a confirma data si ora selectata.

TOP
Call Now Button