fbpx
Tratamente-anti-aging

Oxigen Hiperbaric

 • Ședință non-invazivă Oxigen Hiperbaric:

  330 Lei
  Revoluționar și total non-invaziv, oxigenul hiperbaric este destinat tratării ridurilor, fiind de departe o alternativă la tratamentele invazive. Care sunt rezultatele? Elimină ridurile, având un efect de lifting facial Redefinește conturul feței Regenerează straturile dermei Elimină acneea Redă luminozitate și elasticitate tenului Reduce petele pigmentare ale pielii Elimină cearcănele. Rezultatele sunt imediate și de lungă durată!

Intraceuticals

 • Intraceuticals rejuvenate:

  420 Lei
  Intraceuticals a revoluționat domeniul tratamentelor anti-aging, reprezentând o barieră împotriva îmbătrânirii tenului.
 • Course pack rejuvenate:

  3500 Lei
  Cu ajutorul aparatului Intraceuticals este produs oxigen hiperbaric de înaltă puritate care introduce în straturile profunde ale pielii ingredienți activi precum: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanți (aloe vera și ceai verde).
 • Boosters(Vit. A, Vit. C+3, Antioxidanți, Colagen):

  100 Lei
  Odată introduse în derm, aceste substanțe acționează din interior către exterior și tratează diverse problemele ale tenului, precum: riduri superficiale și profunde, piele îmbătrânită prematur, acnee, pete pigmentare, cearcăne, lipsa de elasticitate și de volum.
 • Filoă Atoxelene:

  280 Lei

Mezoterapie Virtuală

 • Ședință mezoterapie virtuală:

  270 Lei
  Mezoterapia virtuală facială este unul din cele mai revoluționare tratamente, fiind totodată un tratament total non-invaziv. Mezoterapia facială este o soluție pentru a obține efecte rapide și de durată în: reducerea ridurilor și eliminarea linilor fine, rejuvenare facială, redarea tonusului unui ten lipsit de stralucire și vitalitate. Datorită cocktail-ului de substanțe hrănitoare în funcție de tipul de ten, rezultatele apar încă de la prima ședință.

Radio Frecvență

 • Ședință radio frecvență(cu fiolă inclusă):

  250 Lei
  Principiul după care funcționează sunt undele electromagnetice care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, transformând energia în căldură, fără a leza țesuturile. Energia duce la scurtarea și întinderea fibrelor de colagen și stimulează producția acestuia și a elastinei, efectul fiind de tonifiere și întinerire a pielii, dând un aspect sănătos și strălucitor pe termen lung.

TRATAMENTE ANTI-AGING

De ce îmbătrânește tenul?

Începând cu o anumită vârstă, orice personă resimte mai puternic trecerea timpului, mai ales asupra tenului său. Pe măsură ce timpul trece, pielea suferă aumite modificări, iar datorită faptului că procesul de regerare a celulelor încetinește, tenul își pierde din fermitate și elasticitatea, întrucât producția de colagen și elastină scade și ea.

Deteriorarea fibrelor de colagen și elastină, alături de forța gravitațională care afectează fermitatea pielii, conduce la semnele clare ale îmbătrânirii: ridurile de expresie, liniile fine din zona ochilor și a gurii, dar și pierderea efectului de plin de la nivelul pomeților.

Unele persoane, resimt acest proces de îmbătrânire și la nivelul șanțurilor nazo-labiale, întrucât încep să apară ridurile din zona nasului datorate tot de pierderea calității pielii.

Un alt faptor al îmbătrânirii celulare este soarele, proces numit foto-îmbătrânire. Aceasta poate fi considerată unul dintre factorii cei mai proemineți atunci când vine vorba de aspectului tenului. Expunerea îndelungată la soare afectează calitatea pielii, aceasta pierzându-și din elasticitate și devenind laxă, mată și ternă.

Ce trebuie să știi despre tratamentele Anti-Aging?

Cel mai important lucru atunci când vine vorba de tratamentele anti-anging este conștientizarea faptului că soluția trebuie adaptată fiecărui tip de ten și fiecărei persoane. Astfel, varietatea acestor tip de tratamente și ușurința cu care ele se regăsesc pe piață nu sunt termeni de luat în calcul când vine vorba de tenul tău.

Momentul în care apare decizia de a investi în astfel de tratamente trebuie să apară în cunoștință de cauză, după o atentă informare și o consiliere de specialitate. De asemenea, un tratament anti-aging este o investiție în propria persoană, motiv pentru care trebuie să punem pe primul loc sănătatea tenului, rezultatele dorite și calificarea specialistului care va realiza acest tratament.

Ce tipuri de tratamente anti-aging sunt?

Tratamentele menite să elimine ridurile și liniile fine și de a reda fermitatea tenului sunt diverse și pornesc de la tratamente clasice realizate cu ajutorul măștilor și a masajului, sau tratamente inovative, realizate cu ajutorul anumitor tehnologii care au ca scop stimularea producției de colagen și elastină.

Tratamentele Anti-Aging propuse de clinicile Concept TREI sunt diverse, prin prisma faptului că fiecare tehnologie are rezultate vizibile și de durată în funcție de particularitățile pielii clientului.

Printre tratamentele Anti-Aging Concept TREI se regăsesc:

 • Oxigenul Hiperbaric – destinat oricărui tip de ten și realizat în funcție de particularitățile acestuia
 • Intraceuticals – tehnologie inovativă anti-aging realizată pe baza oxigenului hiperbaric și infuzie de fiole hrănitoare
 • Hidrafacial Dermabuilder – tratament de curățare destinat tenului încărcat și cu tendințe de îmbătrânire
 • Mezoterapia virtuală – tratament bazat pe unde electrice pulsate cu scopul infuziei de substanțe active și hrănitoare, destinat tenului matur.
 • VitaSkin – tratament de rejuvenare facială și lifting, realizat cu MesoPen alături de un cocktail de vitamine și minerale ce sunt absorbite în adâncimea țesutului
 • BB Glow by Dermedics - un tratament de stimulare a producției de colagen și elastina ce conduce la un ten uniform ca nuanță – asemănător aplicării unei creme BB Cream, întinerit.
 • Radiofrecvența – în cadrul acestui tratament pielea își recapătă din proprietățile sale anterioare și stimulează închiderea porilor, precum și reîntinerirea țesutului

FORMULAR DE PROGRAMARI

Veti fi contactat(a) pentru a confirma data si ora selectata.

TOP
Call Now Button